Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μπήκε ο Σεπτέμβρης...

Και μου μπήκε τόσο άσχημα, μα τόοοσο! Από αυτή την ιστορία θα καταλήξουμε αυτοί (οι καθηγητές μου) στο χώμα κι εγώ στην φυλακή. Άλλη λύση δεν βλέπω. Διότι δεν γίνεται κύριε μου να σου αφιερώνω εξ' ολοκλήρου (κυριολεκτώ!) 2 χρόνια απ' τη ζωή μου κι εσύ να μη αναγνωρίζεις τίποτα. Αχάριστοι άνθρωποι...

Είμαι κι εγώ βέβαια... φοιτητικό σπίτι και να μην έχω κάτι σε αλκοόλ, μία μπύρα βρε αδερφέ! Μα να βγαίνουν τα αποτελέσματα κι εγώ στο ψυγείο να έχω μόνο κάτι κοκακόλες ξεχασμένες και ντοματοπολτό; Ευτυχώς που είχα ξεχάσει ένα magnum στην κατάψυξη και δεν χρειάστηκε να πάρω τους δρόμους με το νυχτικό σαν τη τρελή.


Παρεμπιπτόντως τώρα μου ήρθε η σκηνή στο "κλάμα" που βγαίνει η καβογιάννη στους δρόμους και ακούει φωνές... και πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο της Τζζζελας και γκαβώνεται.
http://www.youtube.com/watch?v=s2BfZLXs0Ps&NR=1 στο 1:00


Τουλάχιστον με την τσίτα που έχω κάθισα και τακτοποίησα ό,τι σημείωση είχα κάνει τόσα χρόνια. Φούντωσα βέβαια που έχω βγάλει τα μάτια μου αλλά και τι να κάνεις... Σε τέτοιες καταστάσεις μου βγαίνει η παστροθοδώρα που κρύβω βαθιά μέσα μου. Τόσο βαθιά που μόνο σε τέτοιες καταστάσεις μου βγαίνει.

Δεν θα το αφήσω όμως αυτό να περάσει έτσι... και θα κλάψω, και θα απειλήσω (και θα μ' ακούσουν...) και ξεφτίλα θα γίνω, αλλά το πτυχίο θα το πάρω!
...
eventually

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

σου απέρριψαν πτυχιακή???

unknown evening star είπε...

ας το κάναν κι αυτό και θα έμπαινα στη γραμματεία σαν τη salt...

δεν μου περνάνε ρε κάποια μαθήματα με τίποτα (μέχρι στιγμής δηλαδή ένα). κι έχω τόσο βαρεθεί να τα δίνω

mahler76 είπε...

γράφεις και δεν σε κόβουν???

mahler76 είπε...

γράφεις και ΣΕ κόβουν? ήθελα να πώ πρίν

unknown evening star είπε...

όχι ρε, μας κόβουν όλους να μη μαλώνουμε...

πάντα το είχαμε αυτό ομαδικό πνεύμα:

και στα δύσκολα μαζι, και στα δυσκολα μαζι (εύκολα δεν έχει

mahler76 είπε...

μήπως να αρχίσουν να πέφτουν φάπες?

unknown evening star είπε...

άσε ρε mahler, στην αρχή κι εγώ αγανακτούσα, και μ' έτρωγε και το δίκιο...

αλλά τώρα πια δεν με πολυνοιάζει. δεν θέλει ο άλλος να περάσει κανέναν φέτος? μη θέλει, θα πάρω άλλο μάθημα. κάποια στιγμή θα φύγω κι εγώ